Maak Uw Plannen Voor Uitstapjes Met Deze Tips

Of het nu voor zaken of plezier is, reizen kan een leuke ervaring zijn. Een ding dat een deel van de vreugde uit het reizen kan nemen, is het uitgeven van veel geld om het te doen. Lees verder om erachter te komen hoe u uw reiskosten minimaliseren en nog steeds krijgt waar u naartoe wilt.

Probeer te voorkomen dat de aandacht op het feit dat u een toerist bent. Er zijn veel mensen die hun leven verdienen door te azen op niet-vermoedende vakantiegangers. Om te voorkomen dat u als een potentieel doelwit zoekt, Raadpleeg uw kaarten en route voordat u vertrekt, Vermijd opvallende sieraden en kleding en houd uw camera in uw tas wanneer u hem niet gebruikt-niet bungelen om uw nek.

Zorg er bij het verpakken voor dat u uw waardevolle spullen opsplitst. Als u meerdere tassen verpakt voor een reis, spreidt u uw duurdere items ertussen. Vermijd altijd het plaatsen van al uw waardevolle spullen in één zak voor het geval deze tas is verloren of gestolen. Het verliezen van slechts één tas is nog steeds verschrikkelijk, maar kan je reis niet verpesten.

Als u van plan bent om te reizen naar een land in een heel andere tijdzone naar de jouwe, zorg ervoor dat u factor jetlag in uw plannen. Het hebben van een lage sleutel, ontspannen eerste dag gepland zal uw reis naar een goede start te krijgen, en vermijd dat je hoeft te verkennen wanneer alles wat je wilt doen is slapen.

Het maken van een vriend van de conciërge maakt uw verblijf in elk hotel een veel veiligere en slimmere ervaring. Deze persoon moet worden begroet en getipt als je leven is afhankelijk van het. De conciërge heeft een schat aan informatie over waar te eten, te spelen, te ontspannen, te winkelen en kan ook; Haal je uit een BIND die je misschien jezelf in terwijl ver van huis.

Bij het plannen van een overzeese reis of een soort van gevaarlijke uitje, raadpleeg dan uw zorgverzekeraar om te zien waarvoor u gedekt bent. De meeste zorg verzekeringsbedrijven dekken geen letsel opgelopen tijdens een breed scala aan gevaarlijke activiteiten, en velen zullen geen dekking hebben voor de gezondheidskosten die in het buitenland worden gemaakt. U moet mogelijk speciale reiziger verzekering voor uw gezondheid te kopen.

Schrijf je in voor de trouwe klanten Club. Deze clubs belonen je met een gratis nacht nadat je een bepaald aantal nachten hebt verbleven op hun deelnemende locaties. Zelfs als niet van plan om bij hen te blijven, inschrijven toch. Lid worden heeft vaak recht op extra voordelen–alles van drankjes tot internettoegang–tijdens uw verblijf.

Als u een beetje extra veiligheid in uw hotelkamer wilt, neem dan een deur stopper mee. Soms heb je misschien een beetje meer veiligheid nodig in de nacht wanneer je op je kamer bent. Als uw deur mist een nachtschoot of ketting voorbij de hoofddeur slot, plaats een van deze kleine, wigvormige deur stops onder de deur voor het bed.

Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw portemonnee op uw volgende reis avontuur, overweeg dan om een alternatieve vorm van opslag te gebruiken voor uw vitale bezittingen, zoals uw cash-en persoonlijke identiteitskaarten. Er zijn veel verschillende soorten Wallet-opslag beschikbaar die gemakkelijk verborgen blijven onder uw kleding, van een Belted Afvalzak tot een polsbandje met rits.

Tijdens uw reis als u in veel verschillende hotels verblijft, u er zeker van zijn dat er een eenvoudig en kostenbesparend cadeau is dat u uw vrienden als souvenir geven. Verzamel alle kleine monsters zoals shampoos, bodywashes, bodylotions en koffie pakketten die hotels geven, zet ze in een mand en geef ze weg als geschenken aan je vrienden. Het maakt een leuk cadeau omdat het een voorproefje van de cultuur van verschillende hotels geeft en is kosteneffectief voor u voor het maken van een vriendelijke gebaar.

Je de ergernissen van je reis verwijderen door slim te reizen en tips toe te passen die je hebt geleerd. Wanneer je geld bespaart en je geen zorgen hoeft te maken over het geld dat je verspilt, is de hele reis leuker. Je gewoon denken aan wat een slimme reiziger die je echt bent.