Reis Over De Hele Wereld Om Alles Te Zien Wat Je

Reizen echt dient als een toegangspoort tot de wereld en haar culturen. Het begrijpen van de beste technieken voor het maximaliseren van uw reiservaring kan zeer waardevol blijken op uw volgende reis en alle daaropvolgende reizen. Het artikel dat volgt biedt een aantal handige tips die zijn bedoeld om u te helpen het meeste uit uw avonturen te maken.

Als je op reis bent, moet je altijd bereid zijn om dingen te laten stelen. Maak vooraf fotokopieën van al uw belangrijke papers. U zelfs elektronische scans van deze documenten uploaden voor gemakkelijke toegang tijdens het reizen. De lokale Amerikaanse ambassade kan u helpen bij het contact met diegenen die thuis zijn, die u noodfondsen kunnen doen of helpen bij het vervangen van uw paspoort, maar niet veel anders.

Als u een auto huurt tijdens het reizen, vraag dan een extra sleutel aan. In een nieuwe plaats, in een nieuwe auto, is je geest verplicht om met andere dingen bezig te zijn. Voor mensen die al een slechte tijd hebben om hun sleutels in hun voertuig te vergrendelen, is het een goed idee om een reserve op u te houden.

Als uw persoonlijke voertuig meer dan een paar jaar oud is en u zult een road trip maken, overweeg dan om een auto te huren voor de reis. U zorgt ervoor dat de auto die u rijdt mechanisch klinkt en eventueel een auto huurt die een betere gaskilometer heeft dan uw eigen wagen.

Bij het selecteren van een locatie om naar te reizen, is er geen betere bron van informatie dan een medereiziger. Andere reizigers met vergelijkbare behoeften en plannen, kunnen u vertellen welke bestemmingen must-sees zijn en welke gebieden u moet proberen te vermijden. Geen gids kan de eerste hand ervaring van een andere persoon of familie vervangen.

Let op uw intution tijdens het reizen. Als een specifieke winkel, persoon of buurt je “slechte Vibes” geeft, loop je gewoon weg. Je intuïtie vertelt je misschien iets dat je niet bewust hebt gemerkt. Zelfs als je het mis hebt, is het beter om veilig te zijn dan sorry als het gaat om uw veiligheid.

In de meeste delen van de wereld, het wordt beschouwd als goede etiquette om iemand te vragen om toestemming bij het nemen van hun foto. Veel mensen zullen zeer beledigd worden als je hun foto neemt zonder te vragen, en dit kan zelfs leiden tot geweld. Het is beter om gewoon hun toestemming eerst te krijgen dan risico overtreding.

Als u een laptop hebt, brengt u een A/V-kabel mee op uw reis. De meeste hotelkamers zijn uitgerust met een televisie, en vele hebben nu ook gratis draadloos internet. Door uw laptop aan te haken tot de Hotel televisie met een A/V-kabel, hebt u direct toegang tot veel meer entertainmentopties, of u nu een film van Internet streamt om de laptop als DVD-speler te gebruiken.

Een geweldige manier om wat te slapen in een vliegtuig is door een oogmasker mee te brengen. Zelfs wanneer u uw ogen sluit, u nog steeds de verschillende kleuren en vormen voor u zien. Met een oogmasker, dat zal toelaten om volledig verduisterd, waardoor veel betere kans op slaap.

Probeer alles bij elkaar te houden. Verspil geen tijd aan het zoeken in je hele huis voor je reis kussen, plug-adapters en reis toiletartikelen. Koop een goedkope plastic afvalbak om al uw reisartikelen bij elkaar te houden. Een container die onder uw bed kan worden geplaatst is prima, omdat het dingen zal verbergen, maar gemakkelijk toegankelijk is voor uw volgende reis.

Het ervaren van de sensatie van reizen is iets dat talloze mensen oprecht koesteren. De tijd nemen om een paar methoden te leren voor het optimaliseren van het reis proces is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke tijd hebt. Door het volgen van het advies dat in dit artikel is opgenomen, u de kans vergroten dat uw volgende reis soepel en vrij van onnodige stress zal zijn.