Verbeter Uw Reis Met Deze Geweldige Ideeën

Reizen is spannend en kan een geweldige tijd voor u of een van de grootste hoofdpijn die je ooit zult tegenkomen als niet goed gedaan. Lees verder voor een aantal geweldige ideeën over hoe om te reizen slim en verzorgen van alle kleine dingen die als je dat niet doet, zal laten je wensen dat je thuis bent gebleven.

Als u zich zorgen maakt over de veiligheid, draag een nep-portemonnee. Als u door een ruw gebied reist, voorzorgsmaatregelen neemt en een reserve portemonnee draagt met een paar token dollars erin. In de off kans krijg je geaccosted, u de hand over de nep-portemonnee en uw echte kostbaarheden zal veilig blijven.

Bewaar een groeps dagboek in uw hotelkamer tijdens het reizen. Investeer in iets dat zo goedkoop is als een spiraal notebook en laat de mensen met wie u reist erin schrijven tijdens de down time. Dit zorgt voor een interessante Lees later en zal een leuke aandenken van uw reis.

Tip uw hotelservice personeel. Een kleine tip kan het grootste verschil maken in uw verblijf. Als je niet fooi, de meid die uw kamer diensten kan zich geaard voelen door het gebrek aan financiële dankbaarheid en dit kan leiden tot de verwaarlozing van uw kamer, alsmede de levering van zeep en shampoo. Uw bagagedrager, wanneer goed betaald, zou de geweldige plekken in de stad kunnen suggereren.

Wanneer u naar een gebied reist waar het kraanwater onveilig is om te drinken, let dan ook op de hoogte. Boven over 10000 voeten, water kookt eigenlijk bij een lagere temperatuur. Dit betekent dat het voor een langere tijd moet worden gekookt om ervoor te zorgen dat alle verontreinigingen zijn gedood.

Koop een set toiletartikelen en zet ze opzij voor reizen. Als u vaak reist, kan het verpakken van al uw toiletartikelen een pijn zijn. Het is helemaal niet moeilijk om iets zo simpel als een tandenborstel of een stok van deodorant te vergeten. Bespaar tijd door het kopen van een set van deze dingen die u bij de hand, alleen voor het nemen met u op reizen.

Wanneer je denkt aan de items die je gaat meenemen tijdens je reis, bedenk dan hoe het weer zal zijn. U controleren hoe het weer in de regio voor de afgelopen week is geweest en ook kijken naar de prognose. Zorg ervoor dat je voorzorgsmaatregelen neemt indien nodig, dus je zult niet worden betrapt op Guard, als het weer besluit om te veranderen.

Om stress te herbeleven, is het belangrijk om een vakantie van het werk te nemen. Als u op een jaarlijkse vakantie gaat, krijgt u iets om hard voor te werken en het zal u een licht geven aan het einde van de tunnel. Het is belangrijk om jezelf te belonen en er is geen betere beloning dan een vakantie!

Probeer de locatie van uw Wallet niet uit te zenden. Wees geheimzinnig over waar u uw geld en kostbare informatie te houden. Weten waar het is zou kunnen geven zakkenrollers een rand. Zet je portemonnee nooit in je achterzak. Als je in een gewoonte om dit te doen breken. Je achterzak is heel gemakkelijk te stelen.

Zorg ervoor dat u veel water drinkt tijdens het reizen, vooral wanneer u met de lucht reist. Tijdens drukke, hectische dagen van reizen, veel mensen verwaarlozing te blijven voldoende gehydrateerd, leidt tot gevoelens van misselijkheid verergerd door de stress die u voelt tijdens het reizen. Altijd een fles water bij de hand hebben.

Hopelijk heeft dit artikel je enkele tips en trucs gegeven over hoe je een wijze reiziger bent. In deze tijd moet je echt je ogen open houden en je verstand over je om veilig en soepel te blijven reizen. Controleer uw lijst voordat u deze uitschakelt en houd rekening met deze slimme tips.