BÓNG ĐÁ TRỰC TUYẾN XOILAC1.NET

Wij adviseren, ontwikkelen,Ontwerpen en Bouwen voor u!Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we onze werkzaamheden opgesplitst in verschillende onderdelen. Kies hieronder een werkmaatschappij om te zien wat we hierbij voor u kunnen betekenen.


Bạn đang xem: Bóng đá trực tuyến xoilac1.net

*

*

*

*

Xem thêm: Trung Tâm Thương Mại Vincom Ninh Thuận, Vincom+ Phan Rang

*

Het kantoor van Netterden Zand en Grind, prachtig gelegen in Gendringen (GLD), is verbouwd en verduurzaamd. Over het ontwerp- en bouwproces spraken wij met Johan Heutinck, unique manager bij Netterden Zand en Grind. “De toegevoegde waarde van T2 in dit hele proces is dat zij onze wensenlijst hebben omgezet naar een concreet en sprekend ontwerp. Het resultaat stemt tot grote tevredenheid”.

(meer…)


Voordat we met T2 in aanraking kwamen, zaten we met de vraag hoe we onze woning zodanig aanpassen dat het toekomstbestendig wordt met genoeg ruimte voor opgroeiende kinderen. We wilden graag dat het oude en het nieuwe samen zou smelten.

Waarom we voor T2 hebben gekozen is omdat we toch wel onder de indruk waren van de vormgeving die Olaf ook bij andere projecten heeft gedaan, maar ook overall zijn manier van open staan, met ons meekijken, kijken naar ideeën. Ook vooral de toegankelijkheid, en hoe hij overal voor xuất hiện staat. (meer…)


‘Het belangrijkste in de samenwerking waren de directe lijnen die we hadden met onze projectleider Hugo. Wij hadden elke twee weken een bouwvergadering. Van deze vergaderingen werden hele correcte verslagen gemaakt, overal waren notulen van. Een aantal van onze medewerkers zijn betrokken geweest bij de bouw. Zij zaten ook bij de bouwvergaderingen, konden hun kijk geven op de bouw en aangeven wat zij anders zouden willen. T2 is flexibel, er wordt niet moeilijk gedaan over aanpassingen link of rechts. Ze zijn heel accuraat. T2 heeft veel praktijkervaring, wat voor ons van grote toegevoegde waarde is. Ze weten waar ze het over hebben: de hoogtes, breedtes en krachtberekeningen die erbij komen kijken. Niet lang nadat het pand afgebouwd was en de laatste aandachtspuntjes snel en goed opgelost waren, is het pand in de juiste staat opgeleverd. Nu is het ons uithangbord.’


“Wat belangrijk is voor ons, is de nazorg. Als er iets is kunnen we nog steeds met T2 bellen. Het is een verlengstuk geworden van het onderhoud. Eigenlijk zijn ze na het ontwerp en de bouw facilitair managers geworden. Wanneer er lekkage is, bellen we T2. Zij weten precies wie het aangelegd heeft en kunnen dit doorzetten naar de loodgieter. Hier betalen we ook voor, maar dat is de meerwaarde die T2 op dit vlak biedt.”

| win79 | https://nhacai789bet.co/ |